Bønnekald fra Cindy Jacobs – okt 2023

Bønnekald fra Cindy Jacobs, Generals International  en anerkendt profetisk tjeneste i USA.
I lyset af mange af Guds folk, der går i forbøn for Israel, for en fuldstændig standsning af Hamas i Gaza, Hizbollah i Libanon, houthierne i Yemen, ISIS i Irak og Iran, Taleban i Afghanistan og andre terrorgrupper, opfordrer mange bønne ledere til fælles bøn. Verden er rystet af rædsel over Hamas-angrebet i Israel den 7. oktober 2023.
Derudover gav Rick og Patricia Ridings, fra Succat Hallel 24/7 Bønnehus i Jerusalem, en advarsel for over 15 år siden, at Satan ville forsøge at starte WW3 gennem en regional konflikt eller krig.
Med samordningen af Rusland, Kina, Iran og Nordkorea er en mulig eskalering globalt reel, og endda potentielt overhængende. Iran er tæt på at få atomvåben kapacitet. Alliancer bliver dannet globalt, som kan have dødelige konsekvenser.
Derfor opfordrer vi til 21 dages bøn og faste,
fra lørdag den 11/11/23 til og med den 01/12/23.
Hvorfor starter vi den 11/11?  På grund af det betydningsfulde i, at dette er den ellevte time. Kort sagt, der er ingen tid at spilde.

På verdensplan ser vi uro i vores gader. Kaos følger på forskellige niveauer, og endnu vigtigere er det, at det jødiske folk igen udsættes for alvorlig antisemitisme. Slogans som “Fra floden til havet”, der opfordrer til fuldstændig udslettelse af den jødiske stat, Israel, bliver råbt globalt på universitetscampusser, i gaderne og på lufthavnens landingsbaner.Historien vil dømme os på vores reaktion på disse trusler.

Alle kristne tror på bønnens kraft. Vi citerer 2 Krønikebog 7:14. Vi taler om forenet bøn. Lad os nu være vægterne på muren, for vores nationer og for verden.
 
Forberedelse til vægterbøn: 1. Bed Gud om et rent hjerte. Brug tid på at søge Gud for at vise dig områder med u-tilgivelse, fornærmelse eller had. Sl. 24:3-4
2. Ydmyg dig under den almægtige Guds hånd. Søg Gud angående områder i dit liv med stolthed. 1 Peter 5:6
3. Omvend dig for enhver antisemitisme i din familie eller generationer. 4 Mosebog 24:9
4. Fast som Herren viser dig. Es. 58:6
5. Bed Salme 91 over dig selv og dine familiemedlemmer hver dag! 
Bøn for Israel:
1. Bed Salme 91 over Israel.
2. Bed Gud om at helbrede og trøste nationen og de mennesker, hvis familiemedlemmer blev dræbt i Hamas-angrebet.
3. Bed om gidslernes frigivelse. .
4. Bed for de israelske forsvarsstyrker om beskyttelse.
5. Bed Gud om at give IDF ørneøjne for at se med præcision, hvordan man skal kæmpe
6. Bed om, at Israels efterretningstjeneste ved, hvordan man rapporterer om Hamas’ terrormotor for målrettede angreb med færrest tab af menneskeliv.
7. Bed imod, at Iran får atomkraft for at ødelægge Israel.
8. Gå i forbøn for, at krigen ikke breder sig til andre fronter.
9. Bed om beskyttelse mod de raketter og bombninger, der finder sted på daglig basis.
10. Gå i forbøn for de messianske ledere og deres familier og menigheder, bed om beskyttelse, også for andre kristne tjenester og organisationer i Israel
Bøn imod WWIII:
1. Bed om, at koalitionen og eventuelle skjulte “håndtryk”- aftaler mellem Iran, Rusland, Kina og Nordkorea stoppes. Gå i forbøn for, at de ikke vil være i stand til at alliere sig som krigs motor.
2. Bed om, at Taiwan, Sydkorea, Vietnam, Japan, Filippinerne, Malaysia og de omkringliggende nationer bliver beskyttet mod at blive involveret i WW3 og overhalet.
3. Bed for en omvæltning af ugudelige regeringer, der viser en imperiums ånd til at overtage lande og andre nationers rigdom.
4. Gå i forbøn for, at andre nationer ikke vil finansiere slyngelstaterne fra at danne alliancer.
Forbøn for de uskyldige:
Da vi også er dybt bedrøvede over dødstal og over de mange sårede uskyldige civile i Gaza, så lad os råbe til Gud om en hurtig afslutning på Hamas. 
Vi skal huske, at vi har brødre og søstre i Kristus i Gaza – og disse andre nævnte nationer, såsom Libanon, som lider intenst, og vi må bede for dem. 
Må Herren handle hurtigt på vores forbøn for at afværge en tredje verdenskrig. 
Må han give os mere tid til at indhøste en stor høst af sjæle. Og må Han blive ophøjet og lovprist ude blandt jordens nationer!
 
På vegne af Bedehus Danmark
Rakul Kristiansen