By data4u

Inspirations-dag om "Bøn-for-byerne" d. 15. oktober

Bedehus Danmark afholder inspirations-dag om "Bøn-for-byerne" d. 15. oktober - denne gang i samarbejde med Frikirken Salem i Frederiksværk.  

 

Gennem lovsang og tilbedelse, undervisning og inspiration, ønsker vi at opflamme og styrke bøn i byerne, samt bringe opmuntring til dem, der står i forbøns-tjeneste.  

 

Praktisk information:

 

- tidspunkt ........................lørdag den 15. oktober 2016 fra kl. 10-17. Morgenkaffe serveres fra kl. 9.30 

- sted ...............................Frikirken Salem, Havnevej 15, 3300 Frederiksværk http://salem.dk/om/find-os/

forplejning hele dagen .....75 kr. / tilmelding senest 7. oktober 

 

Der betales ikke deltagergebyr, men der vil være en indsamling til dækning af øvrige udgifter.

 

 

Profetisk ord til Danmark

På Bedehus Danmarks årlige forbøns-samling i januar måned, hørte vi om et profetisk ord til Danmark, givet ved en leder-konference i England i november 2015. 

 

Ordet gav udtryk for Guds vilje om gennembrud til noget nyt i Danmark i 2016, og særlig kraftigt lød ordet "get ready" 8 gange, og ordet "nu" 5 gange. "Get ready, Now"

Gør jer klar, nu! 

Det er muligt at høre hele budskabet af Lars Bo Olsen den pågældende morgen, med gengivelse af nævnte profetiske ord på: http://bedehus.dk/data.aspx?oId=826

 

 

Bøn baner vej  

Vi tror, at bøn baner vej for Guds vilje og hensigt - ja, at det er afgørende vigtigt - også for det profetiske ord, der har lydt. I tro tager vi imod ordet, som lyder, og gennem bøn udtrykker vi denne tro, og håb til Gud. Derved bliver vi medarbejdere på at se ordet opfyldt.  

 

Det er i denne tro og forventning, at vi også kalder sammen til inspirations-dage om bøn for byerne, rundt om i Danmark. 

 

På programmet:

"Når helligånden leder bønnen", "Vægtertjenesten" , aktuelt om flygtninge i DK samt politiker-bøn er blandt dagens emner, men også god tid til lovsang, bøn, forbøn, og profetisk inspiration, efter som Ånden leder os.

 

 

Medvirkende

Ruth Cilwik Andersen, præst i Salem, Frederiksværk

Bedehus Danmark  v/ Bent Christiansen, Peter Tinggaard og Rakul Kristiansen. 

Lovsang ved Hanne Christiansen. 

 

 

Henvendelse / tilmelding til kristiansenrakul@gmail.com eller på tlf. 2081 0113

 

 

Jer. 29.7: 

".. og lad det lands vel (og den bys vel), til hvilken jeg har ført jer, ligge jer på sinde, og bed for det til Herren; thi når det går det godt, går det også jer godt".