By data4u

Brev fra Bent Christiansen den 23. maj 2014

Kære politiker forbeder.

 

Debatterne omkring EU kører for fuld styrke, og nogle lande har allerede stemt. Fra den 22. - 25. maj dannes det nye parlament gennem vælgerne i Europa.

Lad os være med i forbønnen omkring en meget vigtig afstemning, som har stor indflydelse på, hvor EU bevæger sig hen, og som har meget stor indflydelse på, hvor Danmark bevæger sig hen. Ca. 3/4 af alle vore love styres nu af EU beslutninger.

Samtidig fortsætter rystelserne omkring politikeres troværdighed. Selvom vi rystes, er det vigtigt at manipulation, misbrug, uretfærdighed, løgn og politik for egen vinding afsløres (det kan meget vel også være svar på bøn).

Vær i bøn for at der kommer politikere i parlamentet

  • som forstår situationen i Mellemøsten
  • som er med til at bekæmpe antisemitisme, fascisme, racisme og ekstremisme i Europa.
  • med kærlighed og forståelse for mennesker i nød, der undertrykkes og udsættes for uretfærdighed 
  • med ny erkendelse omkring den voldsomme stigning i forfølgelse af kristne, som lige nu foregår ikke mindst i Mellemøsten og lande i Asien.
  • som ikke arbejder for egen vinding, men er ivrige efter at kæmpe for retfærdighed, afsløre uretfærdighed og forstå, hvad der nedbryder familier og vort samfund.

Tak Gud for, at der i parlamentet må rejse sig en gruppe af sunde kristne politikere, som tør at stå ved deres tro på og vandring med Gud.

Er det naivt at bede for og tro, at noget så overraskende kan ske...? En kendt dansk politiker afsluttede et højskoleforenings møde med følgende hilsen "Herren forbavse dig".

Vi må helt enkelt stå i tro til at Gud vil svare og forbavse os. Forbavselse opstår når noget helt uventet sker... i en salme synger vi "Vej har Han alle steder, Ham midler fattes ej...  Det er også vores trosbekendelse.  1.Johs. 5:14-15.

Gud velsigne og inspirere dig i forbønnens tjeneste.

 

Kærlig hilsen pva. Bedehus.dk

Bent Christiansen

 

Ps. hvis du har tanker omkring politiker bøn, ændre noget, melde andre til, eller stoppe... så mail becbic43@gmail.com 

Vedhæftede.... 

Er der for dem af jer, der kan engelsk, en appel fra ECI "European Coalition for Israel" omkring vigtigheden af det nye EU parlaments virke.