By data4u

Vision

Udgivelsesdato
19. november 2007

24 timers bøn i Danmark

- non stop  - hele året rundt

Over alt i verden ser vi i øjeblikket, hvordan Helligånden vækker sit folk til vedvarende og udholdende bøn. Ikke bare nogle enkelte bønneaktioner men 24 timers bøn - døgnet rundt, hele ugen (24:7) og hele året igennem, indtil Jesus kommer igen. Vi har set dokumentation på, hvordan hele byer er blevet forvandlet af Guds kraft og nærvær, men også hvordan en hel nation og et samfund bliver transformeret af Gud.

Bøn - kommunikation med Helligånden

Det skønne ved det hele er, at bønnemøderne og disse bønnekæder ikke er præget af kedsomhed, religiøsitet og pligtfølelse, men af et nærvær af Guds Ånd, som vi ikke har set før. Det er igen blevet spændende at være med til bøn, fordi Guds Ånd er tilstede og får lov til at lede, åbenbare og vejlede i bøn, som medfører konkrete resultater.

Tag ansvar

Om Guds hensigter med en nation bliver en realitet, ligger ikke kun i politikernes hånd alene, men er meget afhængig af Kristi Legeme i landet; om det tager ansvar og søger Gud på nationens vegne.
Vi tror, at tiden nu er kommet til Danmark, hvor vi skal tage det næste skridt og dække Danmark i bøn døgnet rundt.

Alene kan vi ikke

- sammen kan vi! 
Derfor har vi etableret en model, hvor en by, en kirke eller et netværk er parat til at dække 24 timer med bøn en dag om måneden. Fx første mandag, tredje onsdag osv.

Det kan godt lade sig gøre og vi er godt på vej! Finder vi bare 31 byer, menigheder eller netværker som dækker mindst én dag om måneden, så bliver der bedt for Danmark døgnet rundt.
Det er overskueligt for en enkelt menighed, eller en sammenslutning af kristne i en by. Vi arbejder ikke for en bestemt trosretning eller lære. Alle kristne, som kunne tænke sig at være med til at bede er velkommen til at være med.

www.bedehus.dk

Her på vor website kan du finde:

  1. Aktuelle bønneinformationer og bønneemner
  2. Artikler og undervisning om bøn, faste og rapporter fra den åndelige udvikling m.m.
  3. Oversigt over alle grupper og byer som har meldt sig til at være med
  4. Links til andre bønnenetværk ... og siden bliver løbende udvidet

Den lokale bønnekoordinator

Bedekoordinatoren kan hente bedeemner her på siden, kopiere og distribuere til de lokale forbedere.
Hun/han har frihed til at organisere de 24 timers bøn lokalt lige som Helligånden leder. F.eks. Bøn i små grupper, bønnevandringer, bønnesamlinger o.s.v. Vigtigst er, at der bliver bedt hele døgnet rundt.

Bøn fører sammen

I andre lande har vi set, at disse bønnekæder har ført mange kristne fra forskellige kirkelige samfund sammen, fordi personerne bag har en byrde for deres nation.

Vi tror på, at Gud er på vej til at udgyde sin Ånd over Danmark i en hidtil ukendt dimension. Aldrig før har vi set sådan en åndelig åbenhed som i dag. Mennesker er åndeligt sultne. Gud selv er svaret på deres længsel.
Vi tror også, at Helligånden har lagt et nyt længsel ind sit folk, til at være sammen med Jesus og til at tage et åndeligt ansvar for den nation, vi er en del af.

Bøn skal igen blive en fornøjelse og stor glæde. Alt for længe har denne verdens ånd bildt os ind, at underholdning er bedre end at være sammen med Jesus.

Den næste fase: Vi beder sammen - udholdende

Der er mange kristne og forskellige bønnenetværk i Danmark som har bedt i årevis, og Gud har hørt deres bønner. Det har vi stor respekt for. Vi tror at Helligånden nu fører os ind i den næste fase, hvor vi beder sammen, og står fast med én ånd og med én sjæl kæmper for troen på evangeliet (Fil.1:27)
Undervurder ikke din egen bøn og dine sukke. Ikke en eneste bøn er forgæves. Guds arm er ikke for kort til at forvandle vores nation.

Velkommen til at være med til søge Gud og til at stå i gabet for Danmark, Israel og nationerne.