Ønsker du at få løbende nyheder fra Bedehus Danmark, skal du blot skrive din e-mail her:


E-mail:

Du vil få tilsendt en e-mail, hvor vi beder dig bekræfte denne ved at klikke på linket i mailen og så får du fremover vores nyheder. Dette gøres for at sikre dig mod misbrug!

Vores e-mail server kan desværre være lidt langsom, hvorfor vi beder om din tålmodighed...

 
By data4u

 

Bedehus Danmark introducerer "dagens by"
En ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Jyderup

Jyderup Kirke.JPGJyderup er en stationsby  Nordvestsjælland med 4.120 indbyggere (2014) i Jyderup Sogn i Holbæk Kommune. Den hører under Region Sjælland. Dens vartegn er Jyderup Kirke, der stammer fra slutningen af1100-tallet.

Inden kommunalreformen i 2007 var byen administrationscentrum for Tornved Kommune.

Byen var engang i to bydele: stationsbyen med station  Nordvestbanen i vest og kirkebyen i øst. Kirkebyen er den ældste del af byen. Nu er de to vokset sammen, men dog delt af Skovvejen. Stationsbyens kerne rummer butiksbygninger i to-tre etager.

Den er omgivet af villakvarterer og industrikvarterer med flere virksomheder inden for metal- og elektronikindustri. Byen er også kendt for at huse Jyderup Statsfængsel, der har eksisteret siden 1988, og som i dag har 162 fængselspladser og 130 arbejdspladser.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Jeg lever i bønnens verden: Jeg beder, når jeg går, og når jeg lægger mig, og når jeg rejser mig - og svarene kommer hele tiden.
Georg Müller

  • Tal med Gud om din nabo før du taler med din nabo om Gud

    Her finder du en opfordring til nærmiljøbøn eller bøn for sin nabo, hvor alle opfordres til at bede dagligt med navns nævnelse for sine naboer. En udfordring! Vover du at tage denne udfordring op?
    Læs om denne vigtige og personlige tjeneste ved at klikke på "Læs mere". Du får vor brochure som .pdf fil.
    Om du ønsker at få tilsendt nogle eksemplarer af brochuren til uddeling i din bedegruppe eller kirke, da send os en mail.

    Læs mere